• L - V: 8.00 - 18.00
  • Bistrita-Nasaud, Cartier Unirea, nr 462 (DN17)
  • 0745 639 000

Masini Second Hand | Mașini De Vânzare În Rate Fixe

O mica introducere despre LUTZ AUTOMOBILE

S.C. LUTZ AUTOMOBILE S.A., masini second în rate fixe, infiintata in anul 2000, imbina cu succes experienta dobandita in cei peste 24 ani de activitate pe piata vanzarilor auto cu orientarea permanenta catre nevoile clientilor, oferindu-le solutii de calitate, practice si personalizate. Preocuparea constanta pentru imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor oferite, pe care o evaluam prin gradul de satisfactie al clientilor, reprezinta unul din obiectivele noastre principale. In consecinta eforturilor sustinute, portofoliul nostru de clienti in continua crestere, este unul dintre rezultatele menite sa ne motiveze si mai mult in desfasurarea activitatii.

Suntem direct importatori de autoturisme rulate si noi din Germania, unde detinen inca un parc de vanzari auto, ceea ce ne permite sa oferim clientilor nostri un raport calitate/pret competitiv pe piata.

Avand ca deviza excelenta, in parcul nostru auto, aveti posibilitatea sa alegeti dintr-o gama variata de autoturisme, autoutilitare, microbuze, masini de teren si masini family cu 7, 8, 9 locuri, atent selectionate de pe piata din Germania, care se afla intr-o stare tehnica si estetica predilectiv exceptionala.

Cumparand de la noi aveti garantia calitatii, a numarului real de kilometri parcursi, garantia ca autovehiculul nu a fost accidentat si nu a facut scoala de soferi sau taximetrie.

Masini second în rate fixe

Deoarece realizam importanta deciziei de achizitionare a unui autoturism, va dam posibilitatea si timpul necesar pentru a va analiza nevoile si a lua cea mai buna hotarare. Inainte de a lua decizia finala de achizitie asupra masinii alese, aveti optiunea efectuarii unui drive-test si, bineinteles, posibilitatea verificarii documentelor de achizitie pe care vi le punem la dispozitie. Consilierii nostri de vanzari va vor furniza toate informatiile necesare in procesul de decizie in vederea achizitiei unui autovehicul.

Datorita modului de abordare a clientilor si increderii dobandita in timp suntem in masura sa va oferim spre vanzare o gama larga si variata de autovehicule destinate atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice.

Pe langa activitatea principala ce consta in vanzarea de autovehicule rulate de calitate si noi, S.C. LUTZ AUTOMOBILE S.A. va sta la dispozitie cu un bogat si diversificat depozit de piese auto second-hand din dezmembrari dar si noi.