Service Auto Bistrita, Mecanica Auto Bistrita, Service Auto Profesional

Va punem la dispozitie un service auto modern

Pe langa activitatea principala de vanzari autoturisme si autoutilitare rulate si noi, societatea noastra ofera o gama larga de servicii pentru intretinerea si buna functionare autovehiculelor dumneavoastra. Detinem utilaje si instalatii moderne pentru verificarea si repararea autovehiculelor: atelier service modern destinat reparatiilor de natura mecanica si tehnica, hale tinichigerie complet utilate si dotate, cuptor vopsitorie de ultima generatie, aparatura pentru instalatia de climatizare auto si ITP. De asemenea dispunem de personal calificat ce poate satisface orice problema avuta la masina dumneavoastra.

Dotarile tehnice permit realizarea de interventii la sistemele de propulsie, de alimentare, de transmisie, de suspensie, de directie, de frânare si iluminat. Aceste reparatii se realizeaza prin utilizarea de piese de schimb din stocul propriu asigurat de catre furnizori din Korea, Germania, Suedia, Olanda, Franta, Spania, Italia.

Pentru realizarea acestor operatiuni, mecanicii nostri, sub atenta supraveghere a sefilor de ateliere, utilizeaza echipamente furnizate de companii reprezentative in domeniu.